Flow elämässä

Autamme sinua luomaan edellytyksiä flow'lle harrastuksissa, työssä, arjessa, ihmissuhteissa ja elämässä.

Haluaisitko elää flow'ssa?

Flow on tila, jossa huomio on keskittynyt olennaiseen, tekeminen sujuu vaivattomasti ja kokemus tuntuu täyttymykselliseltä.

Yksittäisten flow-tilojen oppeja voi soveltaa laajemmallakin tasolla. Flow'ta voidaan nimittäin ajatella myös isommin elämää läpileikkaavana laatuna eli elämän myötävirtaisuutena.

Mikäli haluat ymmärtää myötävirtaisen elämän edellytyksiä ja edistää niitä elämässäsi, me voimme auttaa sinua. Tutustu siis lisää valmennuksiimme ja tekemiimme sisältöihin, ja ota askel kohti virtaavampaa elämää.

Näin myötävirtaistat elämääsi

Flow coaching

“Kaipaatko selkoa ja suunnan kirkastusta, apua päätöksentekoon tai tukea seuraavan askeleen ottamiseen?

Flow coaching yksilövalmennuksessa luot selkoa elämäsi nykytilanteesta, kirkastat mitä kohti elämässäsi haluaisit suuntautua ja saat avaimet tietoihin sekä taitoihin, joilla haluttu muutos toteutetaan käytännössä.

Valmennus autta sinua pysähtymään olennaisen äärelle ja pureutumaan pintaa syvemmälle, jotta et vain ratkaise elämäsi haasteita vaan ymmärtäisit myös niiden syntymekanismeja.

Lue lisää ja varaa valmennus

Flow elämässä -miniretriitti

Haluaisitko elää tasapainoisemmin ja siten virtaavammin?

Päivän mittaisella miniretriitillä, irtaudutaan hetkeksi arjen pyörityksestä ja paneudutaan myötävirtaisen elämän kannalta keskeiseen tasapainon tematiikkaan.

Tarkoituksena on muodostaa selkeä kokonaiskuva elämän nykytilanteesta, omista tasapainoa tukevista ja horjuttavista toimintatavoista sekä luoda suuntaviivoja tasapainoisen elämän tukemiseksi. Lähestymme teemaa keskusteluiden, toiminnalisten harjoitteiden sekä työpajojen kautta.

Seuraavan miniretriitin aikataulu ei ole vielä tiedossa.

Lue lisää ja varaa paikkasi

Flow elämässä -retriitti

Haluatko vaalia myötävirtaisuutta elämässäsi?
Kaipaatko työkaluja ja inspiraatiota virtauksen luomiseen?


Virtauksen löytäminen ja siinä pysyminen ei aina ole helppoa elämään kitkaa luovien haasteiden keskellä. Autamme sinua tunnistamaan omat kitkasi, löytämään niille toimivia vastalääkkeitä ja siten luomaan elämästäsi myötävirtaisempaa esimerkiksi ihmissuhteiden, työn, harrastusten ja luovuuden parissa. Annamme sinulle työkalut toimia itsesi flow-valmentajana.

Seuraavan retriitin aikataulu ei ole vielä tiedossa.

Lue lisää ja varaa paikkasi

Sisältöjämme flow'sta elämässä

Tilaa Flow-kirje

"Oon tosi valikoiva sen suhteen mitä tilaan, mutta tää teidän uutiskirje on oikeesti tosi hyvää kamaa." - Miika K.

Haluamme auttaa sinua pääsemään flow'hun. Saat sunnuntaisin kirjeessä tietoa, pohdintoja ja vinkkejä miten lisätä flow'ta elämääsi. Esimerkki kirjeen sisällöstä löytyy tästä.

Alkumaistiaiseksi saat heti Flow-oppaan, jossa on 10 keinoa päästä flow-tilaan työssä.

Lähetys onnistui mallikkaasti! Mahtavaa että olet mukana. Flow-opas löytyy sähköpostistasi.
Jokin meni nyt päin honkia. Voi olla, että olet esimerkiksi jo kyseisellä listalla.