Kokemuksia yhteistyöstä

Palautekeskiarvomme 2023 (asteikko 0-10)

9,1/10

Kokonaisuus

8,8/10

Hyödyllisyys

9,2/10

Valmentaja

Typerän työn palautteet 2024

4,8/5

Kokonaisuus

4,6/5

Oivalluttavuus

4,7/5

Hauskuus

94

NPS

Typerän työn valmennukset - Yritykset


"Tyhypäivässämme pidetty typerän ja viisaan työn valmennus oli loistava kokonaisuus, joka sytytti porukan. Esitys tempaisi mukaansa alusta lähtien ja herätti ajattelemaan. Omia työtapoja oli helppo peilata esitykseen ja saimme hyviä vinkkejä työnteon viisastamiseen. Lämpimät suosittelut!"


Kirsi Salo
Toimitusjohtaja
POP Pankki Lakeuden Osuuspankki

"Typerän työn valmennus oli loistava esitys - myös etänä. Osallistujat kiittivät virkistävyydestä, erilaisesta näkökulmasta ja sarkasmin käytöstä, joka auttoi keskittymään. Typerän työn taidot olivat meille täysi kymppi – mahtava piristysruiske työarjen keskelle. Luento, jonka kaltaisia osallistujat toivoivat lisää!"


Janina Ahtiainen
Learning & Development Specialist
DNA Oyj

"Haemme tiimille aina jotain uusia ideoita ja työkaluja tiimityön ja itsensä johtamisen kehittämiseen. Typerän ja viisaan työn yhdistelmä toimi mainiosti, tarjoten humoristista herättelyä ja helposti toteutettavia käytännön työkaluja. Jussi tasapainotteli taitavasti myös yleisön kiperissä kysymyksissä. Ylitti odotukset, suosittelut!"


Kirsi Reittinen
Logistiikkajohtaja
Orion Oyj

"Odotukset valmennukselle olivat kovat, mutta silti ne ylitettiin. Valmennus sai aikaan sen mitä oli toiveissa - ihmisissä tapahtui heräämistä ja työkaluja otettiin käyttöön. Alun typerä työn osuus toimi rentouttavana ja havahduttavana herättelynä, ja teki vastaanottavaiseksi viisaan työn sisällöille. Suosittelen!"


Mikko Sinilahti
Liiketoimintajohtaja
Alma Media


"Tämä oli todella osuva sisältö asiakaspäiviemme iltatilaisuuteen. Valmennus tarjoili asiaa, mutta kieli poskella - eikä vain vastannut odotuksia, vaan ylitti ne. Meillä onkin haaste, että mistä keksiä ensi vuoden tapahtumaan yhtä mielenkiintoista ohjelmaa!"


Miia Lehtinen
Liiketoimintajohtaja
Green Energy Finland Oy


"Vessin Typerän Työn herätyspuheilla löytää itsensä ikävän tosiasian ääreltä, kuinka typeriä juttuja sitä tekeekään arjessa ”tehokkuuden nimissä”. Sarkasmilla ja huumorilla esitetyistä asioista löytää pistäviä totuuksia, jotka jäävät mieleen ja joihin haluaa tulevaisuudessa muutosta."


Jesse Ruotsalainen
Toimitusjohtaja
Omavoima Oy

"Tämä oli osuva ohjelma tiimimme virkistyspäivään. Käänteisen psykologian kautta lähestyminen oli toimiva kulma käsitellä asiaa ja tuntui freesiltä. Sisällössä oli hyvin vaihtelua erilaisine ohjelmanumeroineen ja kesto oli sopivan mittainen. Valmennus ylitti odotukset, suosittelut!"


Minna Kerko-Rämänen
Henkilöstöpäällikkö
Haahtela Oy

"Vessi Junalaisen Typerän työn -valmennus oli herättelevä ja silmiä avaava, tervetullut ja tuore näkökulma hektiseen yritysmaailmaan - huumoria ja itseironiaa unohtamatta. Viihdyttävä, mutta samalla viiltävän realistinen kattaus.”


Toni Turunen
Toimitusjohtaja
Biotronik Oy

"Typerä työ tarjosi raikkaan erilaisen lähestymistavan ja herätteli meitä tarkastelemaan omia työrutiineja. Perinteisen teorian sijaan valmennus oivallutti asiat humoristisesti ja toi samalla keveän tauon työpäivään. Toimi hyvin myös etäversiona. Suosittelen kaikille, jotka haluavat uusia näkökulmia ja virkistystä työarkeensa."


Petri Makkonen
Toimitusjohtaja
JTT Audit Oy

"Typerän työn valmennus konkretisoi sen, kuinka lukuisia mahdollisuuksia ja suuri rooli meillä jokaisella on oman tehokkuuden ja työhyvinvoinnin parantamisessa. Erinomainen lähestymistapa etenkin asiantuntijaorganisaatioille, joissa korkealentoisempi puhe voi tuntua korulauseilta.”


Eero Törmä
Suunnittelupäällikkö
Enersense Oy


"Osuvaa ja ajatuksia herättävää koulutusta. Tunsimme typeriä työhömme liittyviä pistoja sydämissämme, koimme oivalluksia ja kaikki tykkäsivät. Vessin kanssa homma toimi sovitusti ja sutjakkaasti!"


Jussi Lilja
Executive Vice President
Korkia Capital Oy


"Firmamme pikkujouluillan avausohjelmana oli Typerän työn valmennus. Toteutus oli sekä hauska että ajatuksia herättävä. Esitystä ja porukan osallistamista oli toimivassa suhteessa. Suositus tälle, toimii niin juhliin kuin tyhypäivään!”


Joel Markkanen
Chief Medical Officer
Be Tyyni Oy


"Valmennus oli mieleenpainuva, pitäen keskittymisen alusta loppuun ja opetti arvokkaita läksyjä typerän työn sudenkuopista. Vakava asia jää mieleen ja pysyykin siellä toivon mukaan, kun se esitetään “kääntäen” ja sarkasmipitoisesti. Suosittelut!"


Marjut Roiha
Valmentaja
Pohjola Vakuutus Oy


"Vessi oli herättelemässä meitä tyhypäivässä Typerän työn valmennuksella. Se oli hauska ja samalla silkkaa asiaa, upposi meidän myyntiorganisaatioon kuin sulaan voihin! Eihän tässä enää ikinä kehtaa sanoa, että on kiire 😃 Saimme myös hyviä työkaluja jatkoa varten."


Hanna Arminen
Myyntikoordinaattori
WAGO Finland Oy

Typerän työn valmennukset - Julkinen ja järjestöt


"Piristävä valmennus, jos perinteiset ajanhallinnan vinkit on jo kuultu monesti. Tykkäsimme ja pidimme hyödyllisenä, tämä herätti ajattelemaan työtä uudesta näkökulmasta. Suosittelut!"


Eeva Ryödi
Lakiasiainjohtaja
Turun yliopisto


"Jussin taito nostaa kissa pöydälle ja sanoittaa erilaiset tavat toheloida työssä on ilmiömäistä! Jussin karismaattinen läsnäolo ja intohimoinen esitys tempaisivat osallistujat mukaan ja kyky kietoa kuulijat tarinoidensa ympärille ja välittää vilpitöntä intohimoa typerää työtä kohtaan oli ravistelevan innostavaa. Tämä viritti koko loppupäivämme rennoksi.”


Kati Pääkkönen
Henkilöstön kehittämispäällikkö
Kajaanin kaupunki


"Viiltävän tarkkaa näkemystä typeristä työtavoista käärittynä maittavaan itseironiaan ja sarkasmiin. En minä itse tietenkään työskentele typerästi, mutta työkavereita tunnistin...😉

Osui ja upposi, voin suositella Vessin koulutusta!"


Heli Mether
Hallintopäällikkö
Luonnonperintösäätiö

"Typerän työn valmennus tarjosi meidän kehityspäivään piristävän säväyksen. Se herätteli huumorilla ja oivalluksilla, laittaen meidät pohtimaan työtapojamme ja haastamaan pinttyneitä käytäntöjä. Kokemus oli sekä hyödyllinen että viihdyttävä, tarjoten konkreettisia esimerkkejä ja ajattelun aihetta. Suositeltava vaihtoehto työyhteisöille, jotka etsivät raikkaita tapoja kehittää työskentelyään."


Mervi Toivonen
Director, Trade Promotion
Visit Finland

"Meillä pidettiin Typerän työn taito -valmennuksesta todella paljon. Valmennuksessa kuvattiin osuvasti huumorin kautta työtapoja, mitkä ovat typeriä, mutta kaikki kuitenkin käyttäydymme helposti juuri niin typerästi kuin on esitetty. Herättelevä koulutus, joka laittoi miettimään, miten me teemmekin näin typerästi töitä. Koulutus, mikä ei oikeastaan edes tuntunut koulutukselta, niin mukava se oli."


Riitta Vilo
Koordinaattori
Espoon kaupunki

"Asianajajaporukkamme piti tätä koulutusta viihdyttävänä poikkeuksena - se oli hauska ja kevyt, mutta silti oikeaa ja vakavaa asiaa. Jokainen osallistuja pystyi myös tunnistamaan itsensä sisällöistä ja kokemaan pieniä pistoja sydämessään. Kolleganikin totesi, että tämä oli pitkästä aikaa koulutus, josta oikeasti jäi jotain mieleen."


Liisa Pellinen
Asianajaja, varatuomari
Asianajoliitto Kaakon osasto

"Puolen päivän valmennuksemme alkoi Typerällä työllä ja jatkui viisaan työn pariin. Porukkamme arvosti raikasta esitystyyliä, asiantuntemusta, huumoria ja herättelevää otetta. Valmennus oli kaikin puolin onnistunut ja ajatuksia herättävä. Kiitokset innostavasta ja mukaansatempaavasta kokemuksesta!"


Teija Isomäki
Henkilöstöpäällikkö
Hyria koulutus Oy

"Esityksen sisältö osui ja upposi pääasiassa toimistotyötä tekeviin ihmisiin erittäin nasevasti. Käänteinen psykologia tuntui toimivan, jokainen löysi itsestään typerän työn tekijän ja heräsi ajattelemaan myös sitä miten kollegat toimivat. Humoristinen lähestymiskulma toimi meidän työyhteisössä erittäin hyvin. Tarinat ovat jatkaneet elämäänsä päivittäisissä puheissa.”


Anniina Ahola
Vastuualuepäällikkö
Pohde


"Typerän työn taitojen opiskelu oli monialaisen toimihenkilöryhmämme mielestä sekä tarpeellista että viihdyttävää. Esimerkit oli valittu siten, että osallistujat pystyivät löytämään vastaavia kohtia omissa töissään. Voin vilpittömästi suositella tätä ihan kaikenlaisille ryhmille. ”


Virpi Ojala
Hallituksen jäsen
Erityistoimihenkilöt ET ry

"Typerän työn herätyskokous osui juuri oikeaan aikaan – suurimmalla osalla meistä oli kesäsesonki edessä ja uupumisriski nähtävissä. Saimme koulutuksesta mainioita työkaluja oman työn järkevämpään tekemiseen ja mikä parasta, Vessi junaili sen niin hauskasti, että oppi meni perille kuin vahingossa. Hauskaa ja opettavaista – suosittelen!”


Nana Hyry
Hangon yrittäjät ry

"Saimme vuosikokouksessamme oppitunnin typerästä työstä. Monessa kohtaa kolahti: ”Tiedän tämän, mutta miksi ihmeessä silti toimin näin?” Tilaisuus toimi hyvänä herättelijänä ja muistutuksena - sopien varsinkin uuvuttavaan työtilanteeseen. Jussi antoi avaimia oman työn tehostamiseen samalla rasitusta ja mielen kuormitusta vähentäen.”


Jenni Heikkilä
Toiminnanjohtaja
Tasolasiyhdistys ry

"Koulutuspäivä oli jäsennelty hyvin ja mielenkiinto pysyi hyvin kasassa loppuun saakka. Erityisesti tyhmän työn ”herätyskokous” toimi ja pakotti tarkastelemaan omia työskentelytapoja kriittisesti. Annetut käytännön työkalut olivat konkreettisia ja tavoitetaso armollisesti riittävän alhaalla. Kouluttaja oli miellyttävä ja asiantunteva, ja onnistui hyvin lempeästi viemään arkojenkin aiheiden äärelle. Tämä oli sekä sisällön että toteutustavan osalta erittäin onnistunut kokonaisuus. Kiitos Jussille ja Vessille! Tuntuu että saimme tässä kaksi kouluttajaa yhden hinnalla 😉”


Riikka Harju
Rehtori
Päijät-Hämeen kesäyliopisto

"Typerän ja viisaan työn valmennus oli työyhteisöllemme juuri sellaista herättelyä, mitä työjonojen, kilkattavan Teamsin ja sähköpostiruuhkan keskellä työskentelevinä tarvitsimmekin. Toteutustapa ja sisällöt toimivat hyvin myös etänä, osallistujia aktivoitiin sopivasti. Osallistujien antama palaute oli myönteistä, valmennus oli hyvällä tavalla erilainen. Kiitos antoisasta valmennuksesta! 😊"


Tiia Tamlander
Rahoitusjohtaja
Etelä-Savon hyvinvointialue

"Jussin taideperformanssin rajoja kolkutellut typerän työn valmennus oli virkistävää vaihtelua tavanomaisiin ummehtuneisiin konsulttiviisasteluihin. Tyky-päivän porukkamme onnistui nimenomaan käänteispsykologian keinoin löytämään oman työntekonsa kipupisteet. Jussin käsittelyssä jopa konsulttiallergiasta kärsivät rupesivat innokkaasti keskustelemaan typerän työn taidoistaan. Jussin valmennus oli oivaltava ja lähestymiskulma uusi, joten viesti upposi kuin häkä."


Mika Leppinen
Palvelujohtaja
Insinööriliitto IL ry


"Virkistävä ja hauska näkökulma mahdollisesti kipeäänkin aiheeseen - osoitti oman typeryyden positiivisella tavalla. Mainio yhdistelmä asiaa ja huumoria, näin asiat jäävät paremmin mieleen. Tarjosi konkretiaa ja toimi etänäkin. Suosittelemme!”


Heli Kurkko
Koulutus- ja tutkimuspäällikkö
KAMK

"Typerän työn valmennus osui ja upposi meidän työyhteisöön. Naurunremakan lomassa tajusimme, kuinka typerästi työtä voi tosiaan tehdä ja miten maksimoida työn tekemisen kurjuus. Valmennus oli loistavasti käsikirjoitettu ja Jussi käytti todella rikasta suomen kieltä hauskoine kielikuvineen. Vahva suositus ja 6/5!”


Merja Vaaramaa
Liikenneturvallisuusasiantuntija
ELY-keskus

"Saimme esihenkilöseminaarissamme ajatuksia herättäviä eväitä valmentavaan itsensä johtamiseen sekä Vessiltä että Jussilta. Oman, sujuvamman työarjen suunnittelussa voi hyödyntää montaa eri konstia ja Jussi pisti kyllä ajattelemaan omin työtapojen korjaamista. Kiire - sitä voi taklata monella tapaa ja joskus luomme kiireen tunnun ihan itse."


Pirjo Hauvala
Apulaisrehtori
Valkeakosken ammattiopisto


"Samaistuttavia teemoja, kivalla twistillä, helposti niistä itsensä löysi, joka herätteli. Tuollainen erilainen ote saa asiat jäämään paremmin muistiin kuin perinteinen luento. Iloinen yllätys oli itselle jäävät materiaalit, joka auttaa muistamaan herättelyn tuomat ajatukset jatkossakin."


Mari Räsänen
Projektipäällikkö
Päijät-Hämeen hyvinvointialue

Valmennukset ja koulutukset - Yritykset

“Jussin esihenkilöillemme pitämä itsensä johtamisen valmennus koettiin ajatuksia herättäväksi ja hyödylliseksi. Jussin esitystapa on selkeä ja käytännönläheinen, ja hän rakensi päivän erinomaisesti siten, että abstraktimpi viitekehys avautui konkreettisten esimerkkien avulla ja ryhmäkeskusteluissa päästiin heti viemään uusia ajatuksia kehityssuunnitelmiksi. Jokainen esihenkilö sai ajatuksia omien ajankäytön haasteiden ratkaisemiseksi ja lisäksi saimme kotiin viemiseksi yhdessä sovittuja viisaamman työn käytäntöjä.”


Kati Kekäläinen
HR Specialist
Technion Oy

“Jussin koko henkilöstöllemme pitämä valmennus itsensä johtamisesta ja työn imusta oli mielestäni erinomainen. Konkreettisten esimerkkien ja osallistamisen avulla Jussi teki abstraktista aiheesta helpommin lähestyttävän. Myös flow’n tieteellisen kontekstin avaaminen oli hyödyllistä ja mielenkiintoista.”


Pihla Knaapila
People & Culture Manager
Dottir Attorneys

“Valmentavan itsensä johtamisen koulutuspaketti oli selkeä kokonaisuus, joka herätteli reflektoimaan omia työskentelytapoja ja tunnistamaan niistä kohtia, joissa aikaa ja voimavaroja menee hukkaan. Erityisesti konkreettiset esimerkit, arkeen helposti sovellettavat työkalut sekä käytännönläheiset vinkit saivat kiitosta työyhteisössämme. Jussi veti valmennussetin rennolla ja innostavalla otteella!"


Katariina Karelehto
HR Specialist
Elomatic Oy

“Koko Herrforsin porukan voimin saimme ottaa osaa Flow Akatemian itseohjautuvuuden workshoppeihin. Eräs kollega sanoikin osuvasti, että Jussi säesti meitä kuin Sibelius aikoinaan ja antoi konkreettisen viitekehyksen itseohjautuvuuden tärkeydestä tämän päivän työelämässä. Maanläheinen ja ihmisiä osallistava valmennus. Suosittelen.”


Jan Höglund
HR-päällikkö
Oy Herrfors Ab

“Jussin toiminta asiakkaaseen päin oli erittäin hyvää ja aktiivista. Valmennus onnistui ennakkopalaverien johdosta erittäin hyvin. Työntekijämme olivat innoissaan ja erityisen kiinnostuneita Jussin vetämästä Flow-koulutuksesta, joka sai erityiskehuja jälkikäteen."


Timo Sormunen
Toimitusjohtaja
TSO Rakennesuunnittelu Oy

“Jussin Valmentava itsensä johtaminen sopi erinomaisesti meidän nuorekkaaseen organisaatioomme. Itseohjautuvuus on keskeinen osa jokapäiväistä elämää, ja monet meistä saivat hyödyllisiä, käytännönläheisiä neuvoja, jotka auttavat sekä työssä että arjen hallinnassa. Koulutus tarjosi myös tilaisuuden tutustua syvällisempiin filosofisiin pohdintoihin. Jussin rauhallinen esiintymistyyli sekä kyky saada myös haasteellisimmat yksilöt osallistumaan keskusteluun kysymysten ja parityöskentelyn avulla varmisti kokonaisvaltaisen positiivisen kokemuksen koulutuksesta."


Oliver Obolgogiani
Toimitusjohtaja
Fitpit Oy

“Koulutus antoi henkilöstöllemme oikeanlaista kehystä jatkaa keskustelua aiheesta ja ottaa sisäistä vastuuta omasta toimenkuvasta ja työn mielekkyydestä. Yrityksessämme on aina korostettu vapautta, vastuuta, valmentamista ja visiota. Tällä taustalla aiheeseen syventyminen on yrityksemme kulttuuriin aina ajankohtaista."


Reino Meriläinen
Toimitusjohtaja
Isolta Oy

“Meillä on ollut sisäisesti paljon keskustelua oman työn haasteista, yhteisenä tekijänä oman työn ohjaus ja järjestely - työnkuvamme kun vaativat paljon itseohjautuvuutta. Tähän päätettiin ottaa Jussin Flow avuksi - kolmen kerran valmennusputki oli meidän tarpeisiin juuri sopivan laaja kokonaisuus. Jussin kanssa käytiin etukäteen perusteellisesti läpi meidän toimintaa ja haasteita. Jussi sai räätälöityä valmennushetket siten, että niissä huomioitiin nimenomaan meidän arjessa vastaantulevia haasteita.

Valmennuskokonaisuudella saatiin herätettyä keskustelua arjen edistämisen työtavoista ja uusia konkreettisia työkaluja mitä voi kokeilla avuksi. Voin suositella tätä valmennusta ainakin työnkuviin, joiden arjessa vaaditaan itsekontrollia ja työ on itseohjautuvaa."


Tomi Sammalniemi
Toimitusjohtaja
Integrio Oy

Valmennukset ja koulutukset - Julkis- ja järjestötahot

“Jäsenemme pitivät Valmentavan itsensä johtamisen koulutusta erittäin antoisana (NPS 84) ja hyödyllisenä työnsä kannalta. Erityiskiitosta saivat Jussin esiintymistyyli ja asiantuntemus (9,6/10), esityssisällöt, lisämateriaalipankki sekä konkreettiset työkalut, joita viedä omaan työarkeen. Suosittelemme.”


Aleksi Rankka
Asiakaskokemuspäällikkö
Tradenomiliitto TRAL

“Jussin useat puheenvuorot jäsenillemme ovat olleet erittäin käytännönläheisiä ja osallistujat ovat saaneet konkreettisia työkaluja omaan työhön ja arkeen. Jussi osaa esittää asiat maanläheisesti ja selkeästi, puhe on rauhallista ja hänen esitystään on todella helppo seurata. Luennon jälkeen tulee rento fiilis, mieliala kohoaa ja haluaa kokeilla hänen oppeja työssä! Huippuluennoitsija! Voin suositella lämpimästi Jussia puhujaksi vastaavan tyyppisiin tilaisuuksiin!”


Arja Lindfors
Tapahtumavastaava
Tekniikan Akateemiset TEK

“Yhteistyöpäiväämme tilattu koulutus valmentavasta itsensä johtamisesta oli kohderyhmälle juuri sopiva, raikas tuulahdus. Luennon onnistumiseen vaikutti hyvä etukäteisyhteistyö. Koin, että toiveemme sisällöstä oli kuultu huolellisesti ja Jussi nosti juuri oikeita asioita esiin. Luento oli rakennettu taitavasti, sitä rytmittivät muutamat parikeskustelut. Käsiteltävien aiheiden skaala oli laaja, mutta systemaattisesti esitettynä tarpeeksi kevyt omaksua. Osallistujia oli 45 ja palaute oli hyvää. Päällimmäisenä jäi monille mieleen sanoma "Riittää kun teen hyvin, aina ei tarvitse pyrkiä täydellisyyteen."


Katja Kangasmäki
Koulutuspäällikkö
Careeria Oy

“Kahden tunnin koulutus oli mukaansa tempaava ja huomasimme nyökkäilevämme mukana joka dian kohdalla. Jussi oli asiansa osaava ja inspiroiva puhuja, joka antoi arkeen sekä ajateltavaa, sekä konkreettisia työkaluja tehdä työstä sujuvampaa ja mielekkäämpää. Tilaisuus ei ollut lainkaan puuduttava kalvosulkeinen vaan hersyvä esitys sisältäen silti tärkeää asiaa, joka jokaisen olisi hyvä kuulla itsensä johtamisesta ja ajanhallinnasta.”


Tanja Hynynen
Projektipäällikkö
Ekokumppanit Oy

“Kiitos Jussille hyvästä ajatuksia herättävästä työpajasta. Jussi on luennoitsijana kuulijat huomioon ottava ja inspiroiva. Työpajan sisältö oli käytännönläheistä ja työhömme helposti sovellettavaa asiaa. Jussi pisti meidät ajattelemaan ja antoi hyviä työkaluja helpottamaan arjen työtä. Nyt pallo siitä, miten hyödynnämme saamaanne tietoa ja oivalluksia, on meillä itsellämme. Ei siis muuta, kuin pelaamaan työelämän peliä hieman uusin säännöin!”


Hannele Arvekari
Kehittämispäällikkö
Syöpäjärjestöt

"Jussin vetämä Viisaasti etänä: Itsensä johtaminen ja ajanhallinta etätyössä -webinaari toteutettiin ammattimaisesti ja innostavalla tavalla. Koulutus tarjosi käytännönläheisiä vinkkejä ja kannusti miettimään omia työtapoja uusiksi."


Jaana Mähönen
Monipaikka-hanke (ESR)
Keski-Suomen ELY-keskus

"Me teemme luonnonsuojelutyötämme intohimolla ja suurella sydämellä, ja oman jaksamisen vaaliminen jää helposti muun tekemisen tuoksinassa. Flow Akatemian Jussin meille tekemä koulutuslahjoitus oli upea yllätys, josta saamme apua ja iloa pitkälle eteenpäinkin! Jussi tarjosi meille täyttä asiaa ja uusia näkökulmia pohdittavaksi, työkaluja arjen keskellä käytettäväksi ja hauskoja ideoita ilon ja rentouden lisäämiseksi työhön ja muuhunkin elämään. Myös Jussi tekee työtään suurella sydämellä, lämmin kiitos siitä!"


Heli Mether
Hallintopäällikkö
Luonnonperintösäätiö

“Järjestimme meidän opiskelijajäsenille suunnatun Opiskelun Flow-webinaarin. Yhteistyö Jussin kanssa oli todella saumatonta ja miellyttävää ja yleisön palaute webinaarista oli yltiöpositiivista (NPS yli 80!). Toisin kuin yleensä isommissa webinaareissa, täällä kävi myös chätti kuumana ja tilaisuus oli vuorovaikutteinen. Voin vilpittömästi suositella, 5/5!"


Vesa Taskinen
jäsenyysvastaava
Tekniikan akateemiset TEK


“Valmennus antoi ajattelemisen aihetta ja uusia näkökulmia teemaan, selkeästi puhututti meillä ihmisiä."


Riikka Pajuvesa-Korkala
Toimialapäällikkö
Koulutuskeskus Brahe


“Jussin valmennus osui tiimillemme aivan nappiin. Englanniksi toteutettu koulutus oli lisäksi sopivasti huumorilla höystetty ja ajatuksia herättävä. Mukaan tarttui kotiin viemiseksi sopivasti flowta, itsekuria ja typerän työn ymmärrystä. Tätä sulatellaan vielä pitkään!"


Yrjötapio Kivisaari
Toimitusjohtaja
Visit Oulu

Puheet ja tapahtumat

“Esitys tutustutti flown mielenkiintoiseen maailmaan ja Jussin esiintymistyyli oli erinomainen ja piti otteessaan. Puheenvuoro oli inspiroiva, sopiva yhdistelmä faktatietoa ja omia ajatuksia avartavaa pohdintaa. Jussin kanssa oli miellyttävä suunnitella ja järjestää yhteistä tapahtumaa.”


Venla Koljonen
Women's Career Network

“Kuulimme Jussin flow-esityksessä jokaista herättäviä, kaikkien työtä koskevia seikkoja – ajanhallinta ja oman työn viisas johtaminen. Luento oli miellyttävä hetki muun ammattiasian välissä, ja antoi paljon ajateltavaa."


Sanna Hämäläinen
Järjestöpäällikkö
SKAL ry


“Jussin esitys flow-tilasta rikastutti ja kevensi asiakastapahtumamme ohjelmaa mukavasti. Käytännön järjestelyt sujuivat Jussin kanssa todella vaivattomasti. Jussi esiintyy luontevasti myös englannin kielellä."


Noora Kinnunen
Marketing Manager
Medanets Oy


“Seminaarikävijämme pitivät Jussin puhetta todella mielenkiintoisena, ajankohtaisena ja ajattelemaan herättelevänä."


Maria Boholm
Koulutuspäällikkö
Adato Energia Oy

“Flow-webinaari oli erittäin korkeatasoinen esitys ja kokonaisuutena ammattimaisesti toteutettu. Sisältö oli huolellisesti valmisteltu, tutkimusviitteisiin löytyi lähteet ja Jussin asiantuntijuus aiheesta oli huomattavaa. Esiintyjänä Jussi on erinomainen - esiintyminen on sujuvaa ja yleisöä osallistavaa. Johtamisen ammattilaisista koostunut ekonomiyleisö otti esityksen lämpimästi vastaan ja tapahtumapalaute oli erinomaista (NPS 71). Yhteistyö tapahtuman järjestämisessä oli mutkatonta ja teen sitä mielelläni jatkossakin."


Pirkka Pelttari
Liikkeenjohdon kerhon puheenjohtaja
Helsingin Ekonomit

Viisaan työn päivä tiimeille


“Viisaan työn päivä inspiroi meitä tarkastelemaan toimintatapojamme ja työskentelemään entistä kestävämmin.”


Annika Fabritius
Talouspäällikkö
Ekokumppanit Oy

“Erinomainen valmennuspäivä. Päivän rento tunnelma ja kiireettömyyden tunne jätti runsaasti tilaa omille oivalluksille ja oman tekemisen reflektoinnille. Erittäin ammattitaitoisesti ja osaavasti koottu kokonaisuus, jota tuki kouluttajana toimineen Jussiin asiantunteva ja ammattimainen lähestymistapa.”


Jari Pessi
Hankinta-asiantuntija
Suomen Pankki

“Viisaan työn päivä -valmennus oli antoisa ja onnistunut kokemus tilaajankin näkökulmasta. Kaikki toteutukseen liittyen oli selkeää jo heti ensimetreiltä asti. Valmennus vaati pientä räätälöintiä kohdallamme, mutta kaikki järjestyi mutkattomasti ja osallistujat pitivät sisältöä resonoivana, oivalluttavana ja sopivan keskustelevana. Valmennuksen laadusta kertoo sekin, että jokainen osallistuja pääsi ammentamaan sisällöstä konkreettisia kehitysideoita heti omaan työarkeensa. Tähän varmasti vaikutti ennakkovalmistelu, laadukas oppimista tukeva työvihko ja se, että pyhitettiin koko päivä tälle valmennukselle. Vahva suositus; jokaisen työssäkäyvän ihmisen kuuluisi käydä vastaavanlainen valmennus läpi!”


Sami El-Bash
Management Partner
MTV Oy

“Viisaan työn päivä oli startti tiimimme tyhy-viikonloppuun. Saimme valmennuksesta paljon irti ja tykkäsimme erityisesti valmentajien sopivan rennosta otteesta sekä hyvästä balanssista teorian ja konkreettisen välillä. Valmennus sisälsi osaltaan tuttuakin asiaa, mutta toimi niiden osalta hyvänä kertauksena, etenkin kun tuttuja asioita tarkasteltiin tuoreista näkökulmista. Valmennuksen järjestäminen sujui alusta loppuun mukavan mutkattomasti, eikä järjestävänä tahona tarvinnut huolehtia päivän toteutuksesta. Voin suositella päivää tiimeille ja yrityksille, jotka haluavat kehittää henkilöstön itsetuntemusta ja -johtamista."


Antti Suorsa
Toimitusjohtaja, perustaja
Zeal Sourcing Oy

"Päivässä tärkeää oli se, että toimintatapoja ja sujuvampaa arkea lähdettiin rakentamaan omien henkilökohtaisten tilanteiden ja haasteiden kautta. Meidän toimistossa on huomattava määrä erilaisia rooleja ja töitä, joiden vaatimukset ympäristön ja työn tekemisen osalta ovat erilaisia. Päivän sisällöt, tehtävät ja muoto toimi tähän tarkoitukseen hyvin. Meidän poppoo koki, että parasta oli pysähtyminen uusien näkökulmien äärelle. Omaa työtä ja sen tekemistä ei tule arjessa reflektoitua niin paljoa, joten tällaista herättelyä on hyvä ottaa aika ajoin. Näistä asioista on hyvä jutella myös yhdessä koko porukalla - sekin avaa omia silmiä, kun kuulee, miten toinen näkee ja suhtautuu asioihin.

Viisaan työn päivä sopii yrityksille, jossa tehdään asiantuntijatyötä ja ymmärretään se, että ihmiset ovat yksilöitä, jotka toimivat eri tavoin. Toisen unelmaympäristö tai -työtapa voi olla toiselle katastrofi. Näitä on äärimmäisen tärkeää pohtia omalta osalta, mutta myös jutella yhdessä porukalla."


Joona Kotilainen
Yrittäjä
Tovari Oy


"Osallistuimme Viisaan työn päivä -valmennukseen ja voimme vilpittömästi suositella sitä kaikille työyhteisöille ja tiimeille, jotka haluavat kehittää työskentelytapojaan. Valmennuspäivä oli huolellisesti suunniteltu ja toteutettu. Kävimme läpi useita havainnollisia teemoja ja käytännön harjoituksia, jotka auttoivat meitä ymmärtämään paremmin toistemme yksilöllisiä ja yhteisiä tarpeita työn tekemiseen ja työhyvinvointiin liittyen. Jussi oli ammattitaitoinen valmentaja ja osasi ohjata meitä tehokkaasti kohti tavoitteitamme.

Koko päivän kestävän valmennuksen suurin hyöty oli sen intensiivisyys, keskustelut ja keskittyminen yhdessä viisaan työnteon aiheen äärelle. Tämä mahdollisti syvemmän ja laajemman oppimiskokemuksen kuin lyhyt koulutus tai seminaari. Valmennuksessa käytiin vuoropuhelua ja jaettiin parhaita käytäntöjä, mikä lisäsi oppimisen ja yhteistyön arvoa.Valmennuksen jälkeen huomasimme konkreettisia muutoksia myös tiimityössämme, kuten uusia omaksuttuja työn järjestämisen käytänteitä, parempaa kommunikaatiota ja luottamuksen kasvua.

Kaiken kaikkiaan valmennus oli erittäin antoisa ja hyödyllinen investointi tiimimme kehittämiseen. Saimme käyttöömme hyödyllisiä työkaluja ja menetelmiä, joita voimme hyödyntää työssämme jatkossa. Suosittelemme lämpimästi valmennusta kaikille, jotka haluavat kehittää organisaationsa toimintaa viisaammaksi!"


Kirsi Marin
Training Services Manager
Kasve Oy

In-house -valmennus ja kehittämisprojektit

“Jussi on kerrassaan oivallinen flow-valmentaja. Hänellä on erinomainen ymmärrys aikamme ilmiöistä, todella hyvä osaaminen flow-metodologian ympärillä ja reipas, valmentava ote. Tiimimme sekä yksilöidemme tarpeet ovat kuitenkin olleet keskiössä teoreettisen viitekehyksen sijaan ja tästä olemme pitäneet erittäin paljon. Suosittelen kaikille organisaatioille, jotka ovat aidosti valmiita kehittymään.”


Olli Montonen
Toimitusjohtaja
Growth Hacking Partners
040 820 4880

“Flow Akatemian kanssa vedetty keskittymisen ja viestinnän pelisääntöjen kehittämisprojekti oli erinomainen kokonaisuus. Se alkoi koulutuksella, jossa saimme hyviä yleisiä ohjeita järkevään ja tehokkaaseen työskentelyyn. Koko henkilöstölle suunnatun kyselyn sekä ohjausryhmän tapaamisten perusteella saimme luotua toimivat keskittymisen ja viestinnän pelisäännöt, jotka sopivat juuri meidän yrityksen arkeen. Henkilöstö on pitänyt laadittuja pelisääntöjä hyödyllisinä ja ne ovat myös jalkautuneet arjen toimintaan. Kehittämisprojekti oli tehokas yhdistelmä perusasioiden kertaamista maustettuna muutamalla työskentelyn lifehackilla, joka teki tiiviistä kokonaisuudesta laadukkaan.”


Jere Kattelus
COO
Norhtbound Oy

Verkkokurssit

“Flow Akatemia rakensi opiskelijoillemme Opiskelun flow -verkkokurssin. Yhteistyö sujui joustavasti ja asiat hoituivat sovitulla tavalla. Kurssi oli rakennettu juuri kohderyhmä huomioiden ja lopputulos oli laadukas. Osallistujat pitivät kurssin sisältöjä tärkeinä ja osuvina omien opiskelutapojensa kehittämisen kannalta.”


Kalle Kiili
Kenttä- ja kehityspäällikkö
Insinööriliitto

Osallistujien kokemuksia Viisaan työn päivästä

"Erittäin hyvähenkinen, eheä ja intensiivinen valmennuspäivä. Jussin ja Laurin viestintätyylit sekä niistä huokunut vahva asiantuntemus olivat luottamuksen ilmapiiriä ja avoimuutta vahvistavia. Koulutuspäivä oli mielekäs polku - matka syvemmälle itseen ja viisaampiin toimintatapoihin rohkaisevilla ja toiveikkuutta vahvistavilla työstämistuokioilla."


Lea Tornberg
Toimitusjohtaja
Coulu Systems Oy


“Tämä kuuluisi kaikkien tietotyöläisten käydä. Kuuluisi kuulua firmojen vuosikelloon syksyn starttiin. Timangista juttua teette."


Joonas Pylvinen
Executive Assistant
GameDev Estonia


“Hieno mahdollisuus kehittää omaa päävalmentajaa, tunnistaa omia kehityskohteita ja kasvaa ihmisenä."


Antti Suorsa
Toimitusjohtaja, perustaja
Zeal Sourcing Oy


“Tosi hyvä koulutuspäivä niille, jotka haluavat krittisesti analysoida omaa tekemistään hyvin ohjatun älykäs työ kontekstin sisällä ja kehittää omaa arkeaan."


Ville Louko
Sales Consultant, Partner
Sellai Oy


"Tietotyöläisen suurin haaste - kiire. Uskoisitko, että siitä voi päästä eroon? Valmennuspäivä sisältää syväluotavaa pohdintaa, konkreettisia työkaluja, avartavia keskusteluita ja ennen kaikkea muutoksen avaimet parempaan itsensä johtamiseen, tehokkaaseen työskentelyyn ja viisaampaan työelämään. Kerrankin valmennus, joka oli aidosti hyödyllinen ja käytännönläheinen, suosittelen vahvasti. Lähde siis Jussin ja muiden kurssilaisten matkaan etsimään flowta! Et usko, miten yllätyt. Kaikki vastaukset löytyvät lopulta sinusta itsestäsi."


Kirsi Marin
Training Services Manager
Kasve Oy

"Kokonaisuus sisälsi paljon pureskeltavaa ja uusia näkökulmia jo entuudestaan tuttuihin asioihin, mutta myös paljon uutta. Erityisesti sain apua tiedollisten asioiden viemiseen konkretiaan mm. eri työkalujen avulla. Myös vertaiskeskustelut antoivat paljon."


Tiina Panula
Career Consultant
Kaukinen Consulting Oy


"Ainutlaatuinen elämys kohti viisasta työtä ja läsnäoloa yhdessä."


Toni Ulenius
Software Engineer
UE-Tech

"Erinomainen näköalatasanne tarkastella kriittisesti omia työtapoja vapautuen oman työympäristön kenties kangistuneista ajattelun tavoista. Tapa freesata omaa tietotyöskentelyä, muistuttaa itseä siitä mikä on tärkeää ja tehdä työnteon tiedosta arjen taitoja."


Antti Poikolainen
Talent Acquisition Partner
Yousician