close flow

Lataa opas HR:lle ja esihenkilöille

flow-kirja - jussi venäläinen - flow akatemia

Onko työyhteisönne työntekijöiden flow'n tiellä?

Tässä 15-sivuisessa oppaassa esitellään yritysten kolme yleistä ongelmaa, joilla organisaatiot usein tajuamattaan haittaavat työntekijöiden flow'ta. Luontaisesti opas sisältää ongelmien ohessa periaatteita ja vastalääkkeitä, joilla toiminnan kitkoja voi lähteä purkamaan.

Kokemuksia yhteistyöstä

Palautekeskiarvomme 2022 (asteikko 0-10)

72

NPS

8,8/10

Hyödyllisyys

9,2/10

Valmentaja

9,1/10

Kokonaisarvosana

Puheet ja tapahtumat

“Esitys tutustutti flown mielenkiintoiseen maailmaan ja Jussin esiintymistyyli oli erinomainen ja piti otteessaan. Puheenvuoro oli inspiroiva, sopiva yhdistelmä faktatietoa ja omia ajatuksia avartavaa pohdintaa. Jussin kanssa oli miellyttävä suunnitella ja järjestää yhteistä tapahtumaa.”


Venla Koljonen
Women's Career Network

“Kuulimme Jussin flow-esityksessä jokaista herättäviä, kaikkien työtä koskevia seikkoja – ajanhallinta ja oman työn viisas johtaminen. Luento oli miellyttävä hetki muun ammattiasian välissä, ja antoi paljon ajateltavaa."


Sanna Hämäläinen
Järjestöpäällikkö
SKAL ry

Valmennukset ja koulutukset

“Jäsenemme pitivät Valmentavan itsensä johtamisen koulutusta erittäin antoisana (NPS 84) ja hyödyllisenä työnsä kannalta. Erityiskiitosta saivat Jussin esiintymistyyli ja asiantuntemus (9,6/10), esityssisällöt, lisämateriaalipankki sekä konkreettiset työkalut, joita viedä omaan työarkeen. Suosittelemme.”


Aleksi Rankka
Asiakaskokemuspäällikkö
Tradenomiliitto TRAL

“Jussin useat puheenvuorot jäsenillemme ovat olleet erittäin käytännönläheisiä ja osallistujat ovat saaneet konkreettisia työkaluja omaan työhön ja arkeen. Jussi osaa esittää asiat maanläheisesti ja selkeästi, puhe on rauhallista ja hänen esitystään on todella helppo seurata. Luennon jälkeen tulee rento fiilis, mieliala kohoaa ja haluaa kokeilla hänen oppeja työssä! Huippuluennoitsija! Voin suositella lämpimästi Jussia puhujaksi vastaavan tyyppisiin tilaisuuksiin!”


Arja Lindfors
Tapahtumavastaava
Tekniikan Akateemiset TEK

“Kiitos Jussille hyvästä ajatuksia herättävästä työpajasta. Jussi on luennoitsijana kuulijat huomioon ottava ja inspiroiva. Työpajan sisältö oli käytännönläheistä ja työhömme helposti sovellettavaa asiaa. Jussi pisti meidät ajattelemaan ja antoi hyviä työkaluja helpottamaan arjen työtä. Nyt pallo siitä, miten hyödynnämme saamaanne tietoa ja oivalluksia, on meillä itsellämme. Ei siis muuta, kuin pelaamaan työelämän peliä hieman uusin säännöin!”


Hannele Arvekari
Kehittämispäällikkö
Syöpäjärjestöt

"Järjestimme jäsenillemme Valmentava itsensä johtaminen -koulutuksen. Osallistujien palaute oli hyvin positiivista (NPS 60): sisältöä pidettiin mielenkiintoisena ja hyvin kiteytettynä sekä kouluttajaa todella asiantuntevana ja mukaansatempaavana. Koulutuksen materiaalit olivat harvinaisen korkealaatuiset ja yhteistyö oli mielekkään mutkatonta."


Tuula Sirén
markkinointi- ja viestintäjohtaja
Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA

“Koko Herrforsin porukan voimin saimme ottaa osaa Flow Akatemian itseohjautuvuuden workshoppeihin. Eräs kollega sanoikin osuvasti, että Jussi säesti meitä kuin Sibelius aikoinaan ja antoi konkreettisen viitekehyksen itseohjautuvuuden tärkeydestä tämän päivän työelämässä. Maanläheinen ja ihmisiä osallistava valmennus. Suosittelen.”


Jan Höglund
HR-päällikkö
Oy Herrfors Ab

“Koulutus antoi henkilöstöllemme oikeanlaista kehystä jatkaa keskustelua aiheesta ja ottaa sisäistä vastuuta omasta toimenkuvasta ja työn mielekkyydestä. Yrityksessämme on aina korostettu vapautta, vastuuta, valmentamista ja visiota. Tällä taustalla aiheeseen syventyminen on yrityksemme kulttuuriin aina ajankohtaista."


Reino Meriläinen
Toimitusjohtaja
Isolta Oy

“Järjestimme meidän opiskelijajäsenille suunnatun Opiskelun Flow-webinaarin. Yhteistyö Jussin kanssa oli todella saumatonta ja miellyttävää ja yleisön palaute webinaarista oli yltiöpositiivista (NPS yli 80!). Toisin kuin yleensä isommissa webinaareissa, täällä kävi myös chätti kuumana ja tilaisuus oli vuorovaikutteinen. Voin vilpittömästi suositella, 5/5!"


Vesa Taskinen
jäsenyysvastaava
Tekniikan akateemiset TEK

“Jussin toiminta asiakkaaseen päin oli erittäin hyvää ja aktiivista. Valmennus onnistui ennakkopalaverien johdosta erittäin hyvin. Työntekijämme olivat innoissaan ja erityisen kiinnostuneita Jussin vetämästä Flow-koulutuksesta, joka sai erityiskehuja jälkikäteen."


Timo Sormunen
Toimitusjohtaja
TSO Rakennesuunnittelu Oy

“Flow-webinaari oli erittäin korkeatasoinen esitys ja kokonaisuutena ammattimaisesti toteutettu. Sisältö oli huolellisesti valmisteltu, tutkimusviitteisiin löytyi lähteet ja Jussin asiantuntijuus aiheesta oli huomattavaa. Esiintyjänä Jussi on erinomainen - esiintyminen on sujuvaa ja yleisöä osallistavaa. Johtamisen ammattilaisista koostunut ekonomiyleisö otti esityksen lämpimästi vastaan ja tapahtumapalaute oli erinomaista (NPS 71). Yhteistyö tapahtuman järjestämisessä oli mutkatonta ja teen sitä mielelläni jatkossakin."


Pirkka Pelttari
Liikkeenjohdon kerhon puheenjohtaja
Helsingin Ekonomit

Verkkokurssit

“Flow Akatemia rakensi opiskelijoillemme Opiskelun flow -verkkokurssin. Yhteistyö sujui joustavasti ja asiat hoituivat sovitulla tavalla. Kurssi oli rakennettu juuri kohderyhmä huomioiden ja lopputulos oli laadukas. Osallistujat pitivät kurssin sisältöjä tärkeinä ja osuvina omien opiskelutapojensa kehittämisen kannalta.”


Kalle Kiili
Kenttä- ja kehityspäällikkö
Insinööriliitto

In-house -valmennus ja kehittämisprojektit

“Jussi on kerrassaan oivallinen flow-valmentaja. Hänellä on erinomainen ymmärrys aikamme ilmiöistä, todella hyvä osaaminen flow-metodologian ympärillä ja reipas, valmentava ote. Tiimimme sekä yksilöidemme tarpeet ovat kuitenkin olleet keskiössä teoreettisen viitekehyksen sijaan ja tästä olemme pitäneet erittäin paljon. Suosittelen kaikille organisaatioille, jotka ovat aidosti valmiita kehittymään.”


Olli Montonen
Toimitusjohtaja
Growth Hacking Partners
040 820 4880

“Flow Akatemian kanssa vedetty keskittymisen ja viestinnän pelisääntöjen kehittämisprojekti oli erinomainen kokonaisuus. Se alkoi koulutuksella, jossa saimme hyviä yleisiä ohjeita järkevään ja tehokkaaseen työskentelyyn. Koko henkilöstölle suunnatun kyselyn sekä ohjausryhmän tapaamisten perusteella saimme luotua toimivat keskittymisen ja viestinnän pelisäännöt, jotka sopivat juuri meidän yrityksen arkeen. Henkilöstö on pitänyt laadittuja pelisääntöjä hyödyllisinä ja ne ovat myös jalkautuneet arjen toimintaan. Kehittämisprojekti oli tehokas yhdistelmä perusasioiden kertaamista maustettuna muutamalla työskentelyn lifehackilla, joka teki tiiviistä kokonaisuudesta laadukkaan.”


Jere Kattelus
COO
Norhtbound Oy