Keitä olemme?

Mikä on Flow Akatemia?

Olemme yritys, jonka missio on edistää myötävirtaa. Eli eettistä ja viisasta virtausta.

Flow-kokemukset mahdollistavat sekä huippusuorituksia että onnellisuutta. Tapamme edistää myötävirtaa on auttaa ihmisiä ja yrityksiä flow-osaamisessa, eli kuinka luoda flow-tilalle edellytyksiä. Emme kuitenkaan ole flow-saarnaajia, jotka pitävät flow'ta itsetarkoituksena, vaan ennemminkin hienona työkaluna. Lisäksi haluamme edistää sitä, että flow'ta käytetään vastuullisesti.

Tällä hetkellä toimintamme kohdistuu yritysten auttamiseen flow'n kultivoimisessa sekä yksilöiden auttamiseen flow'hun työssä ja elämässä. Tulevaisuudessa tavoitteenamme on toimia myös liikunnan ja taiteen kentällä.

Jussi Venäläinen

Jussi Venäläinen

Jussi on Flow Akatemian idean isä ja tirehtööri. Hänen missionsa on edistää myötävirtaa, josta kehittyi myös FA:n missio. Jussin intohimoja ovat flow'n ohessa hyvinvointi, ajattelu, oppiminen ja liike. Hän on tutkinut tehokkuutta, itsensä kehittämistä ja hyvinvointia jo kymmenen vuoden ajan, jonka kautta hän päätyi myös flow-tilan teeman pariin. Syventyessään siihen, hän oivalsi kuinka laaja ja syvä teema on, ja kuinka sillä voi oikein toteutettuna olla suuri merkitys niin työelämässä kuin yhteiskunnassa. Lisää Jussista hänen kotisivuillaan.

Lauri Häggman

Lauri Häggman

Lauri toimii Flow Akatemiassa tittelillä jonglööri. Pääosin hän on tuottajan roolissa, hoitaen iloksesi viikottaiset podcastit ja flow-kirjeet. Laurin bravuuri ovat tietoisuustaidot ja inhimillisyys - näiden kulmien läsnäolosta hän pitää huolta myös FA:n toiminnassa. Vapaa-ajallaan Laurin löytää kiipeilyseiniltä, skeittirampeilta, meditoimasta sekä musiikin tai muun luovan tekemisen äärestä.

Emmi Kärnä

Emmi Kärnä

Emmi keskittyy Flow Akatemialla palvelumuotoiluun ja asiakaskokemukseen. Hän on yksi Suomen kokeneimpia tosielämän pelien designereita ja pelillistäjiä. Emmin bravuurialueita ovat empatia, kokemukset, tarinat ja design. Vapaa-ajalla hänet löytää erilaisten pelien, lukemisen tai tanssimisen parista.

Lisää Emmistä hänen kotisivuillaan.