Keitä olemme?

Mikä on Flow Akatemia?

Flow Akatemian missio on edistää myötävirtaisuutta eli elämäsi kitkattomuutta - lyhyellä ja pitkällä aikavälillä.

Työkalumme myötävirran edistämiseksi on flow-tila, jonka hyödyntämisessä haluamme auttaa.

Flow ei kuitenkaan ole itsetarkoitus, vaan pelkästään työkalu. Haluamme edistää sitä, että flow'ta käytetään vastuullisesti.

Mitä Flow Akatemia tekee?

Autamme organisaatioita, yrittäjiä ja tietotyöläisiä pääsemään flow-tilaan ja luomaan sille edellytyksiä.

Tulevaisuudessa toimimme tietotyön ohessa myös liikunnan ja taiteen kentällä, enemmän yleishyödyllisestä näkökulmasta.

Jussi Venäläinen

Jussi Venäläinen

Jussi on Flow Akatemian idean isä ja tirehtööri. Hänen missionsa on edistää myötävirtaa, josta kehittyi myös FA:n missio. Jussin intohimoja ovat flow'n ohessa hyvinvointi, ajattelu, oppiminen ja liike. Hän on tutkinut tehokkuutta, itsensä kehittämistä ja hyvinvointia jo kymmenen vuoden ajan, jonka kautta hän päätyi myös flow-tilan teeman pariin. Syventyessään siihen, hän oivalsi kuinka laaja ja syvä teema on, ja kuinka sillä voi oikein toteutettuna olla suuri merkitys niin työelämässä kuin yhteiskunnassa. Lisää Jussista hänen kotisivuillaan.

Lauri Häggman

Lauri Häggman

Lauri toimii Flow Akatemiassa tittelillä jonglööri. Pääosin hän on tuottajan roolissa, hoitaen iloksesi viikottaiset podcastit ja flow-kirjeet. Laurin bravuuri ovat tietoisuustaidot ja inhimillisyys - näiden kulmien läsnäolosta hän pitää huolta myös FA:n toiminnassa. Vapaa-ajallaan Laurin löytää kiipeilyseiniltä, skeittirampeilta, meditoimasta sekä musiikin tai muun luovan tekemisen äärestä.

Emmi Kärnä

Emmi Kärnä

Emmi keskittyy Flow Akatemialla palvelumuotoiluun ja asiakaskokemukseen. Hän on yksi Suomen kokeneimpia tosielämän pelien designereita ja pelillistäjiä. Emmin bravuurialueita ovat empatia, kokemukset, tarinat ja design. Vapaa-ajalla hänet löytää erilaisten pelien, lukemisen tai tanssimisen parista.

Lisää Emmistä hänen kotisivuillaan.