Kohti myötävirtaa

Tiimimme

Koetko kitkaa?

Ymmärrämme, kuinka raskaalta oleminen ja tekeminen tuntuvat, kun erilaiset kitkat rajoittavat virtauksen kokemusta - olipa kyseessä sitten harrastus, työ, ihmissuhde tai elämä.

Täysin kitkaton elämä on utopia, mutta mielestämme jokaisen tulisi saada kokea virtaavuuden ja keveyden kokemusta. Ei vain satunnaisina huippuhetkinä, vaan syvempää ja pitkäkestoisempaa elämän virtaavuutta, myötävirtaisuutta.

Missiomme on edistää viisasta toimintaa

Viisas toiminta johtaa myötävirtaisuuteen, joka tarkoittaa meille viisaudesta, todellisuudesta, dialogisuudesta, rakkaudesta sekä terveistä ja kestävistä valinnoista käsin toimimista. Vähentäen tekemisen kitkaa ja kärsimystä. Myötävirtaisuus on myös toimimista pienimmän vastuksen kautta väkisin puskemisen sijaan. Niin työpaikoilla, harrastuksissa, ihmissuhteissa, arjessa, elämässä kuin yhteiskunnassa.

Koulutamme flow-osaamista

Eniten flow'ta kokevat ovat tutkitusti onnellisimpia, riippumatta ulkoisista tekijöistä. Keinomme kantaa kortemme myötävirran edistämisen kekoon on auttaa ihmisiä ja yrityksiä flow-osaamisessa. Eli siinä kuinka flow-tilalle luodaan edellytyksiä.

Flow Akatemia on yhdistelmä viisaan työn, tietoisuustaitojen, neurobiologian ja psykologian osaamista. Olemme valmennus- ja tutkimusyhteisö, joka haluaa intohimoisesti rakentaa (työ)elämästä viisaampaa ja merkityksellisempää meille kaikille.

Lupauksemme

Jokainen koulutuksiimme ja valmennuksiimme osallistuja kehittyy flow-osaamisessaan, arjessa hyödynnettävällä tavalla.

Tyytyväisyystakuu

Jos lupaus ei toteudu tai ette ole muuten tyytyväisiä sisältöön, palvelua ei veloiteta. Takuun edellytyksenä avoimuus ja suora kritiikki koulutuksien kehittämiseksi.

Haluamme edistää flow'n hyödyntämistä vastuullisesti

Katsomme, että teemme syvempää yhteistyötä vain tahojen kanssa, ketkä pyrkivät jatkuvasti isossa kuvassa kestävämpään toimintaan ja toiminnan positiiviseen impaktiin.

Toisekseen pyrimme auttamaan tahoja, joilla on terve ihmiskäsitys. Eli esimerkiksi yrityksiä, jotka eivät halua pumpata työntekijöistään kaikkea irti tai riistää asiakkaitaan. Toisin sanottuna, emme tee töitä kusipäiden kanssa.

Tiimimme

Jussi Venäläinen

Jussi Venäläinen

Jussi on Flow Akatemian idean isä ja tirehtööri. Hänen missionsa on edistää myötävirtaa, josta kehittyi myös FA:n missio. Jussin intohimoja ovat flow'n ohessa hyvinvointi, ajattelu, oppiminen ja liike. Hän on tutkinut tehokkuutta, itsensä kehittämistä ja hyvinvointia jo kymmenen vuoden ajan, jonka kautta hän päätyi myös flow-tilan teeman pariin. Syventyessään siihen, hän oivalsi kuinka laaja ja syvä teema on, ja kuinka sillä voi oikein toteutettuna olla suuri merkitys niin työelämässä kuin yhteiskunnassa. Lisää Jussista hänen kotisivuillaan.

Lauri Häggman

Lauri Häggman

Lauri toimii Flow Akatemiassa tittelillä jonglööri. Pääosin hän on tuottajan roolissa, hoitaen iloksesi viikottaiset podcastit ja flow-kirjeet. Laurin bravuuri ovat tietoisuustaidot ja inhimillisyys - näiden kulmien läsnäolosta hän pitää huolta myös FA:n toiminnassa. Vapaa-ajallaan Laurin löytää kiipeilyseiniltä, skeittirampeilta, meditoimasta sekä musiikin tai muun luovan tekemisen äärestä.

Emmi Kärnä

Emmi Kärnä

Emmi keskittyy Flow Akatemialla palvelumuotoiluun ja asiakaskokemukseen. Hän on yksi Suomen kokeneimpia tosielämän pelien designereita ja pelillistäjiä. Emmin bravuurialueita ovat empatia, kokemukset, tarinat ja design. Vapaa-ajalla hänet löytää erilaisten pelien, lukemisen tai tanssimisen parista.

Lisää Emmistä hänen kotisivuillaan.