Flow elämässä

Autamme sinua luomaan edellytyksiä flow'lle harrastuksissa, työssä, arjessa, ihmissuhteissa ja elämässä.

Haluaisitko elää flow'ssa?

Flow on tila, jossa huomio on keskittynyt olennaiseen, tekeminen sujuu vaivattomasti ja kokemus tuntuu täyttymykselliseltä.

Yksittäisten flow-tilojen oppeja voi soveltaa laajemmallakin tasolla. Flow'ta voidaan nimittäin ajatella myös isommin elämää läpileikkaavana laatuna eli elämän myötävirtaisuutena.

Mikäli haluat ymmärtää myötävirtaisen elämän edellytyksiä ja edistää niitä elämässäsi, me voimme auttaa sinua. Tutustu siis lisää valmennuksiimme ja tekemiimme sisältöihin, ja ota askel kohti virtaavampaa elämää.

Näin myötävirtaistat elämääsi

Flow-kerho

Flow-kerho on viikottainen rento kokoontuminen virtaavien aktiviteettien parissa Merkaba Centerissä Helsingissä.

Sessioiden teemat vaihtuvat viikottain mm. tanssista improon ja movementtiin.

Tutustu flow-kerhoon

Flow coaching

“Kaipaatko selkoa ja suunnan kirkastusta, apua päätöksentekoon tai tukea seuraavan askeleen ottamiseen?

Flow coaching yksilövalmennuksessa luot selkoa elämäsi nykytilanteesta, kirkastat mitä kohti elämässäsi haluaisit suuntautua ja saat avaimet tietoihin sekä taitoihin, joilla haluttu muutos toteutetaan käytännössä.

Valmennus autta sinua pysähtymään olennaisen äärelle ja pureutumaan pintaa syvemmälle, jotta et vain ratkaise elämäsi haasteita vaan ymmärtäisit myös niiden syntymekanismeja.

Lue lisää ja varaa valmennus

Flow elämässä -retriitti

Haluatko vaalia myötävirtaisuutta elämässäsi?
Kaipaatko työkaluja ja inspiraatiota virtauksen luomiseen?


Virtauksen löytäminen ja siinä pysyminen ei aina ole helppoa elämään kitkaa luovien haasteiden keskellä. Autamme sinua tunnistamaan omat kitkasi, löytämään niille toimivia vastalääkkeitä ja siten luomaan elämästäsi myötävirtaisempaa esimerkiksi ihmissuhteiden, työn, harrastusten ja luovuuden parissa. Annamme sinulle työkalut toimia itsesi flow-valmentajana.

Seuraavan retriitin aikataulu ei ole vielä tiedossa.

Lue lisää (retriitit ovat tauolla)

Sisältöjämme flow'sta elämässä