Flow elämässä

Autamme sinua luomaan edellytyksiä flow'lle harrastuksissa, työssä, arjessa, ihmissuhteissa ja elämässä.

Haluaisitko elää flow'ssa?

Flow on tila, jossa huomio on keskittynyt olennaiseen, tekeminen sujuu vaivattomasti ja kokemus tuntuu täyttymykselliseltä.

Yksittäisten flow-tilojen oppeja voi soveltaa laajemmallakin tasolla. Flow'ta voidaan nimittäin ajatella myös isommin elämää läpileikkaavana laatuna eli elämän myötävirtaisuutena.

Mikäli haluat ymmärtää myötävirtaisen elämän edellytyksiä ja edistää niitä elämässäsi, me voimme auttaa sinua. Tutustu siis lisää valmennuksiimme ja tekemiimme sisältöihin, ja ota askel kohti virtaavampaa elämää.

Näin myötävirtaistat elämääsi

Flow elämässä -retriitit

Haluatko vaalia myötävirtaisuutta elämässäsi?
Kaipaatko työkaluja ja inspiraatiota virtauksen luomiseen?


Virtauksen löytäminen ja siinä pysyminen ei aina ole helppoa elämään kitkaa luovien haasteiden keskellä. Autamme sinua tunnistamaan omat kitkasi, löytämään niille toimivia vastalääkkeitä ja siten luomaan elämästäsi myötävirtaisempaa esimerkiksi ihmissuhteiden, työn, harrastusten ja luovuuden parissa. Annamme sinulle työkalut toimia itsesi flow-valmentajana.

Seuraava retriitti: Teneriffa 4.-11.1.2025

Lue lisää

Flow coaching

“Kaipaatko selkoa ja suunnan kirkastusta, apua päätöksentekoon tai tukea seuraavan askeleen ottamiseen?

Flow coaching yksilövalmennuksessa luot selkoa elämäsi nykytilanteesta, kirkastat mitä kohti elämässäsi haluaisit suuntautua ja saat avaimet tietoihin sekä taitoihin, joilla haluttu muutos toteutetaan käytännössä.

Valmennus autta sinua pysähtymään olennaisen äärelle ja pureutumaan pintaa syvemmälle, jotta et vain ratkaise elämäsi haasteita vaan ymmärtäisit myös niiden syntymekanismeja.

Lue lisää

Sisältöjämme flow'sta elämässä