close flow

Tilaa Flow-kirje

"Oon tosi valikoiva sen suhteen mitä tilaan, mutta tää teidän uutiskirje on oikeesti tosi hyvää kamaa." - Miika K.

Haluamme auttaa sinua pääsemään flow'hun. Emme spämmää mainoksilla, vaan saat sunnuntaisin kirjeessä tietoa, pohdintoja ja vinkkejä flow'sta työssä, urheilussa, taiteessa ja elämässä. Esimerkki kirjeen sisällöstä löytyy tästä.

Alkumaistiaiseksi saat Flow-oppaan, jossa on 10 keinoa päästä flow-tilaan työssä.

2. Kauden avausjakso

Lauri Häggman
8.9.2020

Kuuntele ihan tässä vain...

Tai siirry haluamallesi podcast-alustalle

Jussi ja Lauri virittelevät uutta kautta tulille käymällä läpi kuuntelijakyselyn tuloksia, niistä heränneitä pohdintoja sekä petaamalla mitä tulevalla kaudella on luvassa.

Kuuntelijakyselystä:

Podcastin ja juontotyön arvosana: 4.25

Parasta podcastissa: Huippuasialliset vieraat, monipuoliset näkökulmat flow'hun, tunnelma ja rauhallisuus sekä tekninen ja sisällöllinen laatu

Kehitettävää: Siirtymät asioiden ja kysymysten välillä ajoittain töksähtäviä. Alkukaudella enemmän johdattelevia kysymyksiä. Käsitteet eivät aina yhtenäiset vieraiden kanssa, joten termien ruodinnan sijaan parempi keskittyä tarinoihin. Kysymyksiin käytetty aika joskus epätasapainoista eli ei olla pysytty ajallisessa ruodussa.

Jatkossa luvassa: Lisää myös keskinäisiä keskusteluja ja vierasjaksoja käsitteleviä lyhyitä metajaksoja. Aluekohtaisia erityisosaajia sekä ryhmäflow kulmaa.

Jaa tämä podcast muidenkin
iloksi ja hyödyksi.