close flow

Tilaa Flow-kirje

"Oon tosi valikoiva sen suhteen mitä tilaan, mutta tää teidän uutiskirje on oikeesti tosi hyvää kamaa." - Miika K.

Haluamme auttaa sinua pääsemään flow'hun. Emme spämmää mainoksilla, vaan saat sunnuntaisin kirjeessä tietoa, pohdintoja ja vinkkejä flow'sta työssä, urheilussa, taiteessa ja elämässä. Esimerkki kirjeen sisällöstä löytyy tästä.

Alkumaistiaiseksi saat Flow-oppaan, jossa on 10 keinoa päästä flow-tilaan työssä.

4. Kauden avausjakso

Lauri Häggman
29.9.2021

Kuuntele ihan tässä vain...

Tai siirry haluamallesi podcast-alustalle

Jakson kuvaus

4. kausi lähtee viimein käyntiin! Jaksossa käydään läpi Jussin ja Laurin lomalta paluun tunnelmia, kuulijakyselyn tuloksia sekä avataan tulevan kauden suuntaviivoja.

Show notes

[00:30] Jussin ja Laurin lomalta paluun fiiliksiä sekä antiflow'n reflektiota

[11:20] Kuulijakyselyn tuloksia

[15:45] 4. Kauden tulevista suunnista

Uusimmat jaksot julkaistaan jatkossa myös videon kera Youtubessa:

Jakson opit

✅ Hektisen ajanjakson jälkeen pysähtyminen ja oleminen voi olla yllättävän haastavaa. Tämän vuoksi murroskohdissa olisi viisasta aktiivisesti panostaa eri vaihteelle siirtymiseen.

✅ Ilman selviä rakenteita lomamoodi voi kääntyä ajelehtimiseksi tekemisen ja olemisen väliseen limboon. Tällöin kannattaa täysin antautua ns. pyhälle joutilaisuudelle tai luoda minimum effective dosen mukaisesti rakenteita päiviin.

✅ Toisinaan ratkaistavien ongelmien sekä niihin syventymisen poissaolo voi alkaa aiheuttamaan ongelmia. Vaihtoehtoina näissä tapauksissa on esimerkiksi tarttua mielenkiintoisiin haasteisiin tai pyrkiä täysin irtautumaan ongelmanratkaisua vaativasta mielestä.

Jaa tämä podcast muidenkin
iloksi ja hyödyksi.