close flow

Tilaa Flow-kirje

"Oon tosi valikoiva sen suhteen mitä tilaan, mutta tää teidän uutiskirje on oikeesti tosi hyvää kamaa." - Miika K.

Haluamme auttaa sinua pääsemään flow'hun. Emme spämmää mainoksilla, vaan saat sunnuntaisin kirjeessä tietoa, pohdintoja ja vinkkejä flow'sta työssä, urheilussa, taiteessa ja elämässä. Esimerkki kirjeen sisällöstä löytyy tästä.

Alkumaistiaiseksi saat Flow-oppaan, jossa on 10 keinoa päästä flow-tilaan työssä.

flow-kirja - jussi venäläinen - flow akatemia

Flow yrityksessä -opas

Tässä 15-sivuisessa oppaassa esitellään yritysten kolme yleistä ongelmaa, joilla organisaatiot usein tiedostamattomastikin haittaavat työntekijöiden flow'ta. Luontaisesti opas sisältää ongelmien ohessa periaatteita ja vastalääkkeitä, joilla ongelmia voi lähteä purkamaan.

Saat oppaan sähköpostiisi alta. Liityt samalla kerran viikossa tai harvemmin ilmestyvän kirjeen tilaajaksi, jossa kerromme yritysten kitkoista virtauksessa ja niiden vastalääkkeistä.

flow-kirja - jussi venäläinen - flow akatemia

Flow työssä -opas

Tästä 15-sivuisesta oppaasta saat vinkkejä flow-tilan edellytysten luomiseen tietotyössä.

Opas sisältää perustietoa flow'sta sekä vinkkejä vireystilan optimointiin ja keskittymisen parantamiseen, jotka ovat flow'n pohjaedellytyksiä työskennellessä.

Lataa opas

Saat oppaan sähköpostiisi alta. Liityt samalla sunnuntaisen Flow-kirjeen tilaajaksi. Emme spämmää, vaan tarjoamme vinkkejä, ajatuksia ja työkaluja flow'hun arjessa, työssä, harrastuksissa ja elämässä.

Lähetys onnistui mallikkaasti! Mahtavaa että olet mukana. Flow-opas löytyy sähköpostistasi.
Jokin meni nyt päin honkia. Voi olla, että olet esimerkiksi jo kyseisellä listalla.