close flow

Tilaa Flow-kirje

"Oon tosi valikoiva sen suhteen mitä tilaan, mutta tää teidän uutiskirje on oikeesti tosi hyvää kamaa." - Miika K.

Haluamme auttaa sinua pääsemään flow'hun. Emme spämmää mainoksilla, vaan saat sunnuntaisin kirjeessä tietoa, pohdintoja ja vinkkejä flow'sta työssä, urheilussa, taiteessa ja elämässä. Esimerkki kirjeen sisällöstä löytyy tästä.

Alkumaistiaiseksi saat Flow-oppaan, jossa on 10 keinoa päästä flow-tilaan työssä.

Luo elämästäsi virtaavaa

Flow elämässä -retriitillä 21.- 23.1 rakennat työkalupakin itsesi flow-valmentajuuteen.

Haluatko vaalia myötävirtaisuutta elämässäsi?

Kaipaatko työkaluja ja inspiraatiota virtauksen luomiseen?

Virtauksen kokemus on täyttymyksellisintä, mitä elämä voi tarjota. Välittömässä hetkessä sitä voi kutsua flow-tilaksi, pidemmällä aikavälillä elämän myövirtaisuudeksi. Meidän kaikkien elämässä kuitenkin esiintyy haasteita, joista syntyy kitkaa jopa kroonistumiseen saakka. Tällöin virtauksen löytäminen tai siinä pysyminen ei ole aina helppoa.

Ylimääräistä, ehkä taakaksikin kertynyttä kitkaa on kuitenkin mahdollista vähentää monin keinoin. Samoin virtauskokemusta on mahdollista lisätä kaikille elämän osa-alueille, jos olet vain valmis pysähtymään hetkeksi tutkimusmatkalle tämän teeman äärelle. Me voimme auttaa tässä.

Virtaus ja sen kitkat ilmenevät eri tavoin jokaisen elämässä, joten emme lähesty flow'ta avaimet käteen -pakettiratkaisuna. Autamme sinua ensisijaisesti tunnistamaan omat kitkasi, löytämään niille toimivia vastalääkkeitä, kehittämään flow'ta tukevia voimavaroja ja siten luomaan edellytyksiä virtaavammalle elämälle.

Autamme sinua rakentamaan työkalupakin toimia itsesi flow-valmentajana.

Mistä on kyse?

Ensimmäistä kertaa Suomessa Flow Akatemia toteuttaa retriittejä, jotka vastaavat edellä esitettyihin haasteisiin. Retriitillä syvennymme flow-tilaan ja laajemmin myötävirtaiseen elämään. Lähestymme tätä hyödyntämällä ymmärrystämme flow-teoriasta, kehosta, mielestä, oppimisesta, meditaatiosta ja elämänmuotoilusta. Esitämme olennaisia kysymyksiä ja autamme sinua löytämään henkilökohtaisia vastauksia siihen, kuinka voit tehdä elämästäsi myötävirtaisempaa esimerkiksi ihmissuhteiden, työn, harrastusten ja luovuuden parissa.

Kyseessä ei ole perinteinen, käsikirjoitettu valmennus, vaan ennemminkin monipuolinen työpajojen sarja, jossa ammennat oppia valmentajilta, kanssavirtaajilta sekä itseltäsi. Jotta retriitti ei ole vain yksittäinen tapahtuma, se sisältää ennen ja jälkeen retriitin yksilöllisen sparrin sekä osallistujaporukan yhteiset etätapaamiset.

flow-kirja quote
Yksi elämäni merkittävimmistä viikonlopuista.
Retriittikävijä

Mitä retriitillä tehdään?

Liikumme, ilmaisemme, pohdimme, meditoimme ja vuorovaikutamme. Teemme ja olemme.

Tekemisen keskiössä retriitillä ovat oman toiminnan havainnointi ja reflektointi - yksin ja yhdessä. Tähän tarjoamme käytännössä testattuja työkaluja, joiden avulla voit jalkauttaa retriitin oppeja arkeen ja elämään.

Perjantaina keskitymme laskeutumiseen. Aloitamme retriitin, illallistamme ja vietämme rennon illan tutustumisen mm. saunomisen merkeissä. Lauantaina teemme 2-3 tunnin mittaisia uppoutumisia mm. teemoihin Flow elämässä, Viisaus, Keho ja Tietoisuustaidot. Loppuillan ohjelma on vapaa. Sunnuntain teemat ovat Arvot, Tavoitteet ja Reflektio, joiden yhteydessä koostamme opit kotiinviemisiksi.

Retriitille on varattu löysää aikaa oleskeluun ja vapaat ohjelmat ovat aidosti vapaita. Jos koet, että tarvitset omaa rauhaa, niin voit käydä vaikkapa pienellä souturetkellä tai kävelyllä lähimetsien poluilla.

koulutuksessa opit

Retriitin teemat

  • Keho - kokemus, tunteet, fysiologia, intuitio, luovuus
  • Mieli - ajattelu, reflektio, analyysi, huomio, meditaatio
  • Ihmiset - sosiaalisuus, yhteistyö, dialogi, ilmaisu
  • Merkitys - etiikka, vastuu, arvot, motivaatio, kestävyys
  • Flow elämässä - elämänmuotoilu, itsen flow-valmentajuus

Voit kuunnella retriitin vetäjien ajatuksia ja kokemuksia retriitin teemasta syvemmin podcastin Flow elämässä ja 20 keinoa luoda virtausta elämään -jaksoista.

Mitä saat?

flow-kirja-checkmark
Oivalluksia, oppeja, kysymyksiä, herättelyä.
flow-kirja-checkmark
Eväitä olla luovempi, tuottavampi ja hyvinvoivampi.
flow-kirja-checkmark
Työkaluja, joilla jalkauttaa oppeja arkeen.
flow-kirja-checkmark
Uusia näkökulmia flow'hun ja itsen kehittämiseen.
flow-kirja-checkmark
Yhteiset ennakko- ja jälkitapaamiset etänä.
flow-kirja-checkmark
Ennakko- ja jälkisparrit toisen vetäjän kanssa etänä.
flow-kirja-checkmark
Yhdessäoloa samanhenkisten ihmisten kanssa.
flow-kirja-checkmark
Viikonlopun retriitin luonnonkauniissa maisemissa.

Missä ja milloin?

Retriitin ajankohtana on 21. - 23.1. Aloitamme perjantaina noin kello 18 ja lopetamme sunnuntaina noin klo 16.

Retriitti järjestetään luonnon rauhassa ja järven äärellä Ystävyyden majatalossa. Majatalo sijaitsee Turku-Helsinki moottorien varrella Salossa, 1h päässä Helsingistä.

Retriitin koko on rajattu enimmillään 10 henkilöön, jotta voimme varmistaa riittävän huomion jokaiselle osallistujalle.

Huom! Pyydämme retriitin osallistujia tekemään korona-kotitestin päivää ennen retriitille osallistumista.


Haluatko tutustua retriittivieraiden kokemuksiin syvemmin?
kurkkaa pidempi video
Retriittien palautekeskiarvot

4,9/5

Retriitin kokonaisarvosana

4,9/5

Sain rahoilleni vastinetta

4,8/5

Suosittelisin retriittiä muillekin

"Fantastista työskentelyä, tälle oli ilo ja kunnia lähteä mukaan."

"Ihan mahtava kokonaisuus. Jatkoon!"

"Ikimuistoinen viikonloppu! Toivon, että tästä jää elämääni uusia ihmissuhteita, rutiineja sekä valaistumista."
Varaa paikkasi

Flow Elämässä -podcastit

Mikä merkitys on retriiteillä?Flow elämässä 20 keinoa luoda virtausta elämään

Vetäjät

Retriittiä fasilitoivat Lauri Häggman ja Jussi Venäläinen.

Molemmilla heistä on vuosien kokemus kouluttamisesta ja valmentamisesta, pyrkimyksestä kohti virtausrikasta elämää sekä erilaisiin valmennuksiin osallistumisesta. Tämän on tarkoitus olla retriitti, johon molemmat haluaisivat itse osallistua, mutta jollaista ei vielä löydy.

Voi ottaa syväsukelluksen Jussin ja Laurin ajatuksiin retriitin teemasta kuuntelemalla podcastista Flow elämässä ja 20 keinoa luoda virtausta elämään -jaksoista.

Lauri on oppimisen ja pedagogiikan asiantuntija sekä elämän tutkimusmatkailija. Viisaus, luovuus, kirkas ajattelu ja monipuolinen liikkuminen ovat hänen pääkiinnostuksiaan. Takanaan Laurilla on yhdeksän vuotta säännöllistä meditaatioharjoittelua ja sen myötä kasvanutta ymmärrystä siitä, kuinka mielen ja siten myös elämän virtaavuutta voidaan edistää kehittämällä kykyjämme keskittyä tarkasti, havainnoida kirkkaasti sekä pysyä tyynenä elämän ylä- ja alamäissä.

"Monet nimeävät Laurin, kun kysyn tuttavapirissäni kenen tuntemanne ihmisen elämä on virtaavinta, ja syystä. Lauri ymmärtää syvästi elämää, ihmisyyttä ja rytmiä. Kun haluan pohtia elämää, avata murheita tai tutkia mielenliikkeitä, tiedän kenelle soittaa."
- Jussi

Jussi on flow-tilan asiantuntija, joka päätyökseen valmentaa flow'ta yrityksille ja tietotyöläisille. Hänen opiskelutaustansa on kauppatieteissä, aikuispedagogiikassa ja liikuntabiologiassa. Jussi on yli 10 vuoden ajan tutkinut ja kokeillut erilaisia itsensä kehittämisen, hyvinvoinnin, tuottavuuden, ajattelun ja elämänmuotoilun keinoja ja ajattelumalleja. Viimeiset vuodet flow'sta ja myötävirtaisuudesta on tullut iso kehys, jonka ympärille hän on rakentanut elämäänsä.

"Jussi on realistinen idealisti, kenessä yhdistyy kyky visioida sekä lähes maaginen käytäntöön viemisen taito. Ytimessään Jussi onkin aito kehittäjä ja erinomainen sparrikumppani valtavan laajalla elämäntaidollisella työkalupakilla. Puheet ja teot samassa pakettissa." -Lauri

Hinta

Retriitin hinta on 599 euroa. Kaverialennus -50 euroa. Lisää kaverialesta ja erityishinnoista (yritys, opiskelija, työtön) alempana.

Hintaan sisältyy

flow-kirja-checkmark
Viikonlopun retriitti luonnon helmassa.
flow-kirja-checkmark
Ylläpito perjantaista sunnuntaihin.
flow-kirja-checkmark
Yhteiset ennakko- ja jälkitapaamiset etänä.
flow-kirja-checkmark
Ennakko- ja jälkisparrit valmentajan kanssa etänä.
flow-kirja-checkmark
Oppeja ja työkaluja, joita et voi saada mistään muualta.

Usein kysyttyä

Erikoishinnat (yritys, opiskelija, työtön yms.) +
Miten kaverialennus toimii +
Haluaisin osallistua, mutta aikataulut ei osu? +
Varausmaksu ja laskutus +
Peruutusehdot +

Varaa paikkasi

Aloita matkasi tästä

Ilmoittautumisesi lähti matkaan!
Et saa tämän lisäksi erillistä vahvistusviestiä, vaan otamme yhteyttä lähempänä retriittiä :). Syvä kiitos kun lähdit mukaan.
Hmmh... Nyt meni jokin pieleen.
Miten tietojasi käsitellään? Tietosuojaseloste

Kysyttävää? Ota rohkeasti yhteyttä


Jussi Venäläinen
040 739 1848
jussi ät flow-akatemia.fi


Lauri Häggman
045 111 3181
lauri ät flow-akatemia.fi