close flow

Tilaa Flow-kirje

"Oon tosi valikoiva sen suhteen mitä tilaan, mutta tää teidän uutiskirje on oikeesti tosi hyvää kamaa." - Miika K.

Haluamme auttaa sinua pääsemään flow'hun. Emme spämmää mainoksilla, vaan saat sunnuntaisin kirjeessä tietoa, pohdintoja ja vinkkejä flow'sta työssä, urheilussa, taiteessa ja elämässä. Esimerkki kirjeen sisällöstä löytyy tästä.

Alkumaistiaiseksi saat Flow-oppaan, jossa on 10 keinoa päästä flow-tilaan työssä.

Podcast

Tervetuloa Flow Akatemian podcastin pariin, joka keskittyy suomalaisten urheilun, taiteen ja työn huipputekijöiden flow-kokemuksiin ja -näkemyksiin.

Jos haluat antaa palautetta tai toiveita vieraista, alempaa löytyy siihen kenttä. Laita mukaan yhteystietosi, sillä arvomme joka viikko Foodinin tuotepaketteja (flow-kahvia, flow-kaakaota ja flow-suklaata).

Jaksot

Näytä jaksot soittolistana
Auvo Niiniketo - Kamppailun monet kulmat

Auvo Niiniketo - Kamppailun monet kulmat

Istuimme alas kamppailulegenda, liikuntaneuvos ja jujutsun Hokutoryu -tyylisuunnan perustaja Auvo Niinikedon kanssa keskustelemaan kamppailun monista kulmista. Keskustelussa paneudutaan muun muassa hyvän kamppailijan ominaisuuksiin, salietiketin ja -kulttuurin merkitykseen, valmentajan rooliin sekä kuinka kuljetaan niin sanottua kamppailun pidempää polkua.

Kurkkaa jakson sivu
Ossi Valpio - Sanataiteen ja ryhmän flow

Ossi Valpio - Sanataiteen ja ryhmän flow

Rap-artisti, hyvinvointiyrittäjä, puhuja ja todellinen kulttuurialan puuhamies Ossi Valpio istui pöydän ääreen keskustelemaan flow'n ilmentymisestä sanataiteessa ja sen ulkopuolella. Keskustelussa käsitellään laajasti muun muassa improvisaatiota, tunteita sanataiteen kipinänä, luovuutta, ryhmäflow'ta ja kipua.

Kurkkaa jakson sivu
2. Kauden avausjakso

2. Kauden avausjakso

Jussi ja Lauri virittelevät uutta kautta tulille käymällä läpi kuuntelijakyselyn tuloksia, niistä heränneitä pohdintoja sekä petaamalla mitä tulevalla kaudella on luvassa.

Kurkkaa jakson sivu
Kauden päätösjakso

Kauden päätösjakso

Jussi ja Lauri istahtivat etäyhteyden päähän paketoimaan podcastin ensimmäistä kautta. Keskustelussa reflektoidaan millaisia fiiliksiä ja havaintoja kuluneelta keväältä on noussut, mitkä jaksot ovat jääneet parhaiten mieleen, millaisia teemoja ja oppeja jaksoista on tarttunut sekä povaillaan hieman tulevaa.

Kurkkaa jakson sivu
Harri Gustafsberg - Harjoitetun mielen flow

Harri Gustafsberg - Harjoitetun mielen flow

Valmentaja, yrittäjä, filosofian tohtori, turvallisuusjohtamisen maisteri, tietokirjailija, yrityspuhuja ja 20 vuotta Poliisin valmiusyksikössä toiminut Harri Gustafsberg saapui etäyhteyden päähän keskustelemaan mielestä ja sen valmentamisesta. Keskustelussa paneudutaan muun muassa flow'n edellytyksiin yksilön ja ryhmän tasolla, mindsetin vaikutuksiin haastavissa tilanteissa, kehoon ja mieleen yhtenäisenä järjestelmänä sekä oppeihin, joita kiperissä tilanteissa toimivan yksikön johtaminen on tuonut mukanaan.

Kurkkaa jakson sivu
Anton Kuivanen - Kamppailun flow

Anton Kuivanen - Kamppailun flow

Suomen menestyneimpiin vapaaottelijoihin kuuluva Anton Kuivanen saapui etäyhteyden päähän keskustelemaan kamppailun flow'sta. Keskustelussa käsitellään muun muassa kamppailun psykologisia ulottuvuuksia, vapaaottelun monipuolisuutta ja kehittymistä vakavasti otettavaksi urheilulajiksi, voittamista ja häviämistä, ihmisen primitiivisempää puolta sekä minkälaisia oppeja maailmalla kiertäminen on tuonut mukanaan.

Kurkkaa jakson sivu
Henri Hyppönen - Luovuuden tulevaisuus

Henri Hyppönen - Luovuuden tulevaisuus

Luova johtaja, puhuja, kirjailija, sarjayrittäjä ja media-alan ammattilainen Henri Hyppönen saapui etäyhteyden päähän kertomaan luovuudesta ja sen johtamisesta, peloista sekä tietenkin flow'sta. Keskustelussa puhutaan muun muassa vireystilan säätelystä, ryhmän luovuudesta, tekoälystä ja siitä kuinka pelko voi olla joko kerosiinia tai kryptoniittia.

Kurkkaa jakson sivu
Eero Ettala - Lumilautailun flow

Eero Ettala - Lumilautailun flow

Lumilautailulegenda Eero Ettala saapui etäyhteyden päähän keskustelemaan flow'sta lumilautailussa. Jaksossa käsitellään muun muassa flow-tilan edellytyksiä, omalla tyylillä tekemistä, riskianalyysia, uusien urien löytämistä, kivun ja pelon merkitystä sekä ammattilaisuutta. Vaikka lumilautailusta ei tietäisi entuudestaan juuri mitään, ovat jakson aikana nousevat käytännön oivallukset relevantteja ja sovellettavissa lukuisissa muissakin yhteyksissä.

Kurkkaa jakson sivu
Elämänasenteiden vaikutus flow'hun

Elämänasenteiden vaikutus flow'hun

Tällä kertaa kytkeydyttiin etäyhteyden päähän keskustelemaan elämänasenteista ja flow'sta. Jakson alussa selvitetään fysiologian ja persoonallisuuden vaikutusta flow'n kokemiseen, jonka jälkeen käsitellään muun muassa asenteiden perustavanlaatuista vaikutusta elämänlaatuumme, millaisia eroja eri asenteilla on tekemisen ilon ja tulosten kannalta sekä millaisilla suuntaviivoilla voi lähteä rakentamaan toimivaa, kestävää ja virtaavaa asennepohjaa

Kurkkaa jakson sivu
Asta Raami - Intuitio ja flow

Asta Raami - Intuitio ja flow

Taiteen tohtori, tutkija ja tietokirjailija Asta Raami saapui etäyhteyden päähän keskustelemaan intuitiosta. Keskustelun aikana avataan muun muassa mitä intuitiolla tarkoitetaan, mitä se ei ole, millaisia mahdollisuuksia sen hyödyntäminen tarjoaa sekä tapoja kasvattaa omia valmiuksiaan kuunnella sen ääntä.

Kurkkaa jakson sivu

Podcastia tukemassa:

foodin logo - Flow Podcastmow logo - Flow Podcast

Anna palautetta tai ehdota vierasta

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.